Explozie La Petromidia / 33sqip6pmak79m - Patru persoane au fost rănite.

Explozie La Petromidia / 33sqip6pmak79m - Patru persoane au fost rănite.. În jurul orei 19:00, incendiul a fost localizat şi era ţinut sub control, pentru ca să fie lichidat în jurul orei 19:20. Trei muncitori de la rafinaria petromidia navodari au ajuns aseara la spital. O explozie a avut loc la rafinăria petromidia năvodari cu puțin timp în urmă. O explozie puternică a avut loc la petromidia năvodari. Inspecţia muncii va iniţia, începând cu data de 29 august 2016, o acţiune de control în toate unităţile de prelucrare a ţiţeiului din ţară, a anunţat dantes nicolae bratu, inspector general de stat.

Explozie pe platforma petromidia, judeţul constanța, vineri la prânz. Momentul exploziei de la rafinăria petromidia a fost surprins de un bărbat care filma pe litoral. O explozie a izbucnit, luni, la petromidia năvodari. A fost declanșat planul roșu de intervenție. Un bărbat de 32 de ani care fusese dat dispărut a fost găsit mort.

Xlolcrcmhgjs1m
Xlolcrcmhgjs1m from assets.republica.ro
Explozie pe platforma petromidia, judeţul constanța, vineri la prânz. Din primele informații, două persoane au fost rănite. Isu constanța confirmă existența a două persoane rănite. O explozie puternica a avut loc, duminica, la rafinaria petromidia. Explozia nu a fost urmată de incendiu şi a fost soldată cu trei răniţi, care au suferit arsuri uşoare. Un bărbat de 32 de ani care fusese dat dispărut a fost găsit mort. Purtătoarea de cuvânt a isu constanța a anunțat că la acest moment sunt cinci persoane rănite și una dispărută. Victime după o explozie petrecută la petromdia momentul exploziei de la rafinăria petromidia năvodari, surprins de un martor.

Petromidia este în prezent cea mai mare rafinărie din românia.

Patru persoane au fost rănite. Din primele informații, două persoane au fost rănite. Explozie pe platforma petromidia, judeţul constanța, vineri la prânz. A fost activat planul roșu.în aceste momente patru ambulanțe plus o mașină de pompieri se îndreptă înspre petromidia. Un accident de munca a avut loc in complexul petromidia. O explozie a avut loc la rafinăria petromidia năvodari cu puțin timp în urmă. Victime după o explozie petrecută la petromdia momentul exploziei de la rafinăria petromidia năvodari, surprins de un martor. Este vorba despre o explozie la parcul de rezervoare al rompetrol midia navodari. Alte patru persoane au fost rănite, una având arsuri pe 45% din. Alte patru persoane au fost rănite. Patru persoane au suferit arsuri. Din primele informații, două persoane au fost rănite. Momentul exploziei de la rafinăria petromidia a fost surprins de un bărbat care filma pe litoral.

Situația celor doi arși internați la spital clinic județean de urgență constanța. O explozie puternica a avut loc, duminica, la rafinaria petromidia. Un bărbat de 32 de ani care fusese dat dispărut a fost găsit mort. Isu constanța confirmă existența a două persoane rănite. Momentul exploziei de la rafinăria petromidia a fost surprins de un bărbat care filma pe litoral.

Ddrfwdaeum610m
Ddrfwdaeum610m from cdn1.img.sputnik.md
O explozie puternica a avut loc, duminica, la rafinaria petromidia. Momentul exploziei de la rafinăria petromidia a fost surprins de un bărbat care filma pe litoral. O explozie a izbucnit, luni, la petromidia năvodari. Este vorba despre o explozie la parcul de rezervoare al rompetrol midia navodari. A fost declanșat planul roșu de intervenție. Petromidia este în prezent cea mai mare rafinărie din românia. Un accident de munca a avut loc in complexul petromidia. Un bărbat de 32 de ani care fusese dat dispărut a fost găsit mort.

A fost activat planul roșu.în aceste momente patru ambulanțe plus o mașină de pompieri se îndreptă înspre petromidia.

Purtătoarea de cuvânt a isu constanța a anunțat că la acest moment sunt cinci persoane rănite și una dispărută. O explozie a avut loc la rafinăria petromidia năvodari cu puțin timp în urmă. Tone de benzină şi peste 2,6 mil. Situația celor doi arși internați la spital clinic județean de urgență constanța. Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost. Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă dobrogea informează că, în urma exploziei de la rafinăria. Un accident de munca a avut loc in complexul petromidia. A fost declanșat planul roșu de intervenție. Victime după o explozie petrecută la petromdia momentul exploziei de la rafinăria petromidia năvodari, surprins de un martor. Inspecţia muncii va iniţia, începând cu data de 29 august 2016, o acţiune de control în toate unităţile de prelucrare a ţiţeiului din ţară, a anunţat dantes nicolae bratu, inspector general de stat. În jurul orei 19:00, incendiul a fost localizat şi era ţinut sub control, pentru ca să fie lichidat în jurul orei 19:20. Mai multe persoane au fost rănite, una având arsuri pe 45% din corp. Din primele informații, două persoane au fost rănite.

Purtătoarea de cuvânt a isu constanța a anunțat că la acest moment sunt cinci persoane rănite și una dispărută. O explozie puternica a avut loc, duminica, la rafinaria petromidia. O explozie a izbucnit, luni, la petromidia năvodari. Totodată, o persoană este dată dispărută. O explozie puternica, urmata de un incendiu, a avut loc, vineri la amiaza, la petromidia navodari.

Yqvoa8bk2r2yfm
Yqvoa8bk2r2yfm from image.stirileprotv.ro
Patru persoane au suferit arsuri. Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost. Persoanele din zonă au primit mesaj să părăsească de urgență zona. O explozie a avut loc duminică după amiază la rafinăria petromidia. O explozie a avut loc la rafinăria petromidia năvodari cu puțin timp în urmă. Petromidia este în prezent cea mai mare rafinărie din românia. O explozie a izbucnit, luni, la petromidia năvodari. O explozie puternica, urmata de un incendiu, a avut loc, vineri la amiaza, la petromidia navodari.

Inspecţia muncii va iniţia, începând cu data de 29 august 2016, o acţiune de control în toate unităţile de prelucrare a ţiţeiului din ţară, a anunţat dantes nicolae bratu, inspector general de stat.

Un bărbat de 32 de ani care fusese dat dispărut a fost găsit mort. Un accident de munca a avut loc in complexul petromidia. Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost. Tone de benzină şi peste 2,6 mil. Inspecţia muncii va iniţia, începând cu data de 29 august 2016, o acţiune de control în toate unităţile de prelucrare a ţiţeiului din ţară, a anunţat dantes nicolae bratu, inspector general de stat. Cei patru răniţi în explozia produsă la rafinăria petromidia năvodari au suferit arsuri grave, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciului de ambulanţă judeţean constanţa, claudia tatarici. Mai multe persoane au fost rănite, una având arsuri pe 45% din corp. Victime după o explozie petrecută la petromdia momentul exploziei de la rafinăria petromidia năvodari, surprins de un martor. O explozie a avut loc duminică după amiază la rafinăria petromidia. Directorul general al rompetrol rafinare, felix crudu, a explicat că nu a fost vorba de o eroare umană la baza producerii exploziei de la rafinăria petromidia din năvodari. Situația celor doi arși internați la spital clinic județean de urgență constanța. Din primele informații, două persoane au fost rănite. O explozie a avut loc la rafinăria petromidia năvodari cu puțin timp în urmă.